Ydelser

Workflow
Arbejd smartere! Få optimeret dit workflow ved hjælp af smarte apps, systemer og rutiner så du får en mere effektiv og nemmere dagligdag.
pCloud
pCloud er en hurtig, sikker cloud-tjeneste og er en af ​​de bedste cloud-lagringsudbydere, der er tilgængelig lige nu.
pCloud er baseret i Schweiz og skal overholde strenge schweiziske privatlivslove, hvilket betyder mere beskyttelse af dine filer. Få rådgivning, support og hjælp til opsætning.
Dropbox Plus/Business
Dropbox er meget mere end blot en synkroniseringstjeneste. Organisér og samarbejd om filer, få versionshistorik på filer, gem passwords, arbejd i Microsoft Office-filer direkte i Dropbox, anmod om eller send store filer og meget mere. Få rådgivning, support og hjælp til opsætning.
Apple
Support, vejledning, periodisk vedligeholdelse og optimering af macOS, iOS og iPadOS samt rådgivning til indkøb af hardware. Vær sikker på at du udnytter alle mulighederne i Apple-universet.
Backup
Har du backup af dine filer? Af din Mac? Få rådgivning, support og hjælp til opsætning af backup, så du ikke mister vigtig data og hurtigt kan komme videre med arbejdet efter et nedbrud eller mistede filer.
Program-/systemsupport
Få hjælp til installation, indstilling og løbende vedligeholdelse af macOS og programmer samt support, hvis det driller.
Sikkerhed
Få rådgivning og support om sikkerhed samt installation af endpoint security software.
Kvalitetssikring
Vær sikker på at dine filer lever op til alle krav, inden du leverer dem til kunden eller trykkeriet. Send dine PDF’er og billeder gennem LAU•PUNKTs preflight eller få optimeret dine egne indstillinger.
Fontstyring
Udnyt mulighederne for fontstyring i macOS og Adobe Creative Cloud.
Farvestyring
Få hjælp til brug og installation af ICC-profiler og synkronisering af farver på tværs af programmer og hardware.
Problemløsning
Har du et InDesign-dokument, der bliver ved med at crashe? Er PDF’en fuld af fejl? Modtager du ikke mails længere? Så er der hjælp at hente!
Øvrigt
Er din opgave ikke i oversigten? Fx grafisk produktion, korrekturlæsning, produktion af websites m.m. – det kan sikkert løses alligevel.
Priser
Alle opgaver udføres efter forud aftalt prismodel. Det kan fx være en fast pris, hvis det drejer sig om en større opgave eller en klippekortordning, hvis det er løbende support eller drift.